Hoppa till innehållet

Kundvagn

Kundvagnen är tom

Artikel: Fem Tips För Att Uppnå Ditt Träningsmål

Fem Tips För Att Uppnå Ditt Träningsmål

Fem Tips För Att Uppnå Ditt Träningsmål

...måste du se till att faktiskt genomföra träningen.

Det krävs mer än bara visioner och löften för att göra träning till en del av den dagliga rutinen. Det handlar om att ta fasta tag, planera träningspass och omvandla tankar till handling och inte bara prata om det.

Fem tips för att skräddarsy dina träningspass

Här är fem tips för att skräddarsy dina träningspass efter din livsstil och uppnå dina träningsmål:

 1. Anpassa efter veckoschemat
 2. Välj rätt övningar
 3. Håll dig alltid i rörelse
 4. Undvik långa pass
 5. Träna med en vän

Anpassa Efter Veckoschemat:

  Börja med att identifiera den tillgängliga tiden och räkna även in tid som går åt till förberedelser, transport och dusch.

   Genom att ha koll på veckoschemat kan du skapa realistiska träningsplaner som underlättar för att det faktiskt ska bli av. Bara 10min hemma i vardagsrummet eller ute på parkeringen eller på en gräsmatta kan räcka för ett effektivt helkroppspass, kom ihåg det.

   Det handlar om att börja lova dig själv något och sen hålla det.

   Välj Rätt Övningar:

   För ökad effektivitet på kortare tid, välj helkroppsövningar. De kan vara obekväma jämfört med isolerade övningar men de ger betydligt mer resultat på samma tid.

   Håll träningen enkel och fokusera på ett fåtal övningar som du vet att du kan göra med hög kvalitet.
   Vi väljer alltid det istället för övningar där du måste stanna upp, fundera, spola tillbaka youtubeklippet för att se hur du ska göra den specifika rörelsen.

   Håll Dig Alltid I Rörelse:

   Undvik passiv vila där du enbart står/sitter still och väntar på nästa övning. Ersätt den med aktiv vila och försök kombinera övningar som kompletterar varandra i en följd.

   Att inkludera en överkroppsövning mellan benövningarna ger tid att vila benen samtidigt som överkroppen tränas under pausen.

   Undvik Långa Pass:

   Undvik att öka kraven för snabbt och skapa överkomliga och roliga träningspass som egentligen känns för lätta. Igen, det handlar om att lova dig själv att göra något och sen faktiskt göra det. Fokus är inte hur trött/svettig/ont i musklerna du får. Skapa ett hållbart träningsschema som du ser fram emot, inte bävar för.

   Träna Med Träningspartner:

   Att ha en träningspartner är ett av de bästa sätten att säkerställa att träningen blir av. Det skapar en roligare och mer motiverande träningsmiljö samtidigt som det gör det än svårare att säga nej till dig själv när du dessutom säger nej till någon annan om du inte genomför passet.
   Teamträning ger en känsla av gemenskap och agerar som en stark motivationsfaktor.

   Summering

   Vi hoppas att dessa tips hjälper dig att integrera träningen i din vardag. För ytterligare tips om effektiva vardagspass, följ oss på Instagram och läs vår blogg.

   Read more

   Kroppens byggstenar - Rekommenderad mängd protein/dag

   Kroppens byggstenar - Rekommenderad mängd protein/dag

   Vet du vad som är rekommenderad mängd protein/dag, hur du kan få i dig tillräckligt och hur mycket protein du får i dig på en dag? Tre tips för att få i dig mer protein Här tre övergripande tips fö...

   Läs mer
   Motivation – Vad det är och hur du skaffar den

   Motivation – Vad det är och hur du skaffar den

   Att göra en livsstilsförändring kräver mod, tålamod, planering och stöd både från sig själv och delvis från sin omgivning. Sedan krävs en sak till – Motivation. Men att hitta sin motiva...

   Läs mer