Hoppa till innehållet

Kundvagn

Kundvagnen är tom

BYTEN OCH RETURER

BYTEN OCH RETURER

Hos Workout Brands har du alltid 30 dagars öppet köp. Vid köp av varor gäller alltid 30 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp genom att meddela oss detta inom 30 dagar från det att du mottagit den beställda varan. Återsänd den enligt returpolicyn nedan.

Ångerrätten gäller ej varor med bruten plombering eller om du bryter förpackningen till en vara.

Vid kontakt med support kan du bli ombed att öppna förpackningen och vid sådant tillfälle gäller ångerrätten även om förpackningen är öppnad.

Vänligen notera att ni som kund ansvarar för att se över att ordern är komplett inom tiden för ångerrätt, 30 dagar, för att vi ska kunna garantera er den hjälp ni behöver.

RETURPOLICY OCH REKLAMATION TILL VÅRT LAGER I SKÅNE

När en retur ska genomföras ber vi dig som kund kontakta vår kundtjänst(info@workoutbrands.com) för instruktioner.
Alla produkter som kan komma att returneras ska skickas till vårt lager som ligger i Skurup. Vid ett sådant tillfälle, retur till lager i Skurup, står du som kund för kostnaden av frakten till vårt lager.


Retursedel medföljer ej i din order och ges ut i kontakt med av kundtjänst.

Vid retur till vårt lager i Skurup skall en retursedel fyllas i och klistras på returpaketet. Om kartongen du fick dina varor i är för stor kan du packa varorna i eget emballage. Observera att det är du som kund som ansvarar för att varorna kommer tillbaka till oss hela och oskadade. Vi rekommenderar därför att du skickar varorna väl emballerade.

Workout Brands förbehåller sig rätten att neka retur av produkt om det visar sig att varan inte är i huvudsakligen oförändrat skick.

När reklamerad produkt är tillbaka och mottaget på lagret i Skurup och blivit konstaterad som giltig reklamation skickas en ny produkt ut. Ny produkt skickas ut inom 30 dagar från det att vi mottagit och godkänt din reklamation.

Kund står för returfrakt vid reklamation och vi förbehåller sig rätten att neka en ogiltig reklamation.

Vid reklamationer följer Workout Brands riktlinjer svenska Allmänna Reklamationsnämnden(se www.arn.se).

Det är enbart under giltiga kampanjperioder på webbplatsen som kampanjpriserna är tillämpliga. Detta innebär att du inte kan förvänta dig samma pris för din beställning före eller efter kampanjen.

För adress till vårt lager i Skurup, kontakta vår kundtjänst(info@workoutbrands.com) så hjälper vi dig med korrekta adressuppgifter och ytterligare information som underlättar behandling av din returnerade produkt. 

ÅTERBETALNING

Vid retur återbetalas inga frakt- och fakturaavgifter. Återbetalning sker inom 14 dagar från det att vi mottagit din retur av felfri produkt i obruten förpackning, i originalemballage eller likvärdig förpackning. Återbetalningen sker genom det betalningssätt som du valde att betala din beställningen med.

Om du valt att betala mot faktura och redan har betalat din faktura kontaktar du vår kundtjänst så hjälper vi dig med återbetalningen till ditt bankkonto.

BYTEN

Tyvärr kan byten inte administreras via vårt lager, vi hänvisar därför till vår Returpolicy ovan.