Hoppa till innehållet

Kundvagn

Kundvagnen är tom

BETALNING

BETALNING

Hos Workout Brands kan du betala med korten VISA & Mastercard samt faktura och Swish genom vår partner Klarna.

KORTBETALNINGAR
Alla kortbetalningar hanteras av vår samarbetspartner Klarna, ledande leverantör av betaltjänster i Sverige.

Klarna hanterar betalningar på högsta säkerhetsnivå och inga kortuppgifter sparas eller hanteras av Workout Brands.
När du väljer att betala med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat hos Klarna där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen.

Vid betalning med kort ska du fylla i kortnummer, giltighetsdatum(månad/år), CVV/CVC-kod(tresiffrig kod på kortets baksida). När din beställningen slutförts reserveras beloppet på ditt konto och det är inte förrän när din order skickas från vårt lager som pengarna dras från ditt konto och köpet är genomfört.

FAKTURABETALNING GENOM KLARNA
Klarna hanterar alla våra fakturor. Efter mottagandet av dina varor har du 30 dagar på dig att betala fakturan.
Betalningstiden är 30 dagar från leveransen av varorna och villkoren för betalning inom 30 dagar hittar du HÄR.

Om du vill betala med faktura väljer du "Klarna faktura" som betalsätt i vår checkout och fyller sedan i personnummer.
Dina varor skickas av säkerhetsskäl till din folkbokföringsadress och den hämtas automatiskt. Fakturan skickas inte med din order, utan skickas separat via mail så håll utkik i inkorg och spamkorg.

En kreditprövning görs vid köptillfället och det innebär att en kreditupplysning inhämtas. Du får då en kopia på kreditupplysningen hemskickad. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning och du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

För specifika frågor kring ditt fakturaköp, vänligen kontakta Klarnas Kundtjänst på +46(0)8–120 120 10 eller info@klarna.se.

ANVÄNDANDE AV RABATTKODER
Har du en giltig rabattkod kan du använda den i kassan i samband med betalning. Observera att endast en rabattkod kan användas vid samma köptillfälle.

Rabattkoder kan ej kombineras med andra rabatterbjudanden. Du får alltid automatiskt det bästa priset när du handlar hos oss.